התחלתי לעבוד על מאגר מידע אינטראקטיבי לטריפ רפורטס / דו"חות חוויה, כך שנוכל לשמוע קצת על חוויות מעשיות מהקהילה. השקעתי בהרבה פיצ'רים שאני מווקה יעזור לנו לסדר את כל החומר ויהפוך את המערכת לכלי שימושי לכולם.
קודם כל, כמה הערות:
1) למרות שאני תיכנתי את המערכת, הוא פרויקט נפרד מישראהרב. בעצם מדובר בשירות חיצונית שמאפשר למשתמשים של כל מיני אתרים לתרום למאגר מידע גלובלי ולשתף פעולה. הכוונה כמובן שיכול להיות שיש שם חומר שנגד לחוקי הפורום... אין שם מנהלים לעבור על הפורום ולבדוק שהכל בסדר. שימו לב שישגם דף של "הגדרות פרטיות".
2) לא סיימתי את הפורייקט. נשאר עוד הרבה עבודה, אבל הגעתי לשלב שאני מוכן להזמין אנשים אחרים לתרום קצת. התרמת ערכים גם יעזור לי לראות איך אנשים משתמשים במערכת ולהוסיף פיצ'רים חדשים שכרגע קצת קשה לעבוד עליהם. אפשר לשאול פה שאלות כללית, אבל אם נתקלת בבאגים, אני מבקש לדווח עליהם בתוך הדף תקלות והצעות, כך שאוכל לעבור על כל תקלה בצורה מסודרת, וגם אידע לכמה אנשים זה משפיע. חשוב! בדף הזה אפשר לשלוח מידע באנגלית בלבד! אני צריך גם לציין שהשקעתי המון זמן בזה ואני צריך לחזור לעבוד על פרוייקטים אחרים (שמביאים לי כסף)... אז לא יהיה התקדמות נוספת לבנתיים - אבל כמו שאמרתי, בדעתי הוא מוכן לשימוש ראשונה.
3) לגבי הוספת חומרים חדשים לרשימה בתוך המערכת... בנתיים רק אפשר לעשות את זה באנגלית. אם התכליך לא ברור אז תודיע לי פה ואני אוסיף.
4) אין צורך להרשם מחדש, זה הכל קשור לפורום (אז תוודא להכנס לפורומים לפני השימוש).
5) המערכת מפרידה בין חוויות בשפות שונות... רק שתדעו. ברירת המחדל לעבוד על "טריפ רפורטס" אבל יש כמה אופציות לעבוד על יומן אישי, יומן חלומות, יומן OOBE ויומן מדטציה. הכתובת של כל דף (במידה שאתם רוצים לעתוק אותו לדף בפורום) מופיע בסוף כל דף (זה לא מעדכן את כתובת בדפדפן מכיוון שהוא מערכת embedded).
מעבר לזה אני מציע ללכת לראות מה שיש... בעיניי המערכת די מסבירה את עצמה, אבל כמובן אשמח לשמוע פה פידבאקים וכו'. אז יאללה, בוא נשמע כמה מהחוויות שלכם. (ולמרות כל התמונות הפסיכדליות, אשמח גם לשמוע על כל מיני צמחים מעניינים).
הכתובת למערכת:
http://israherb.org/forums/tripreport.php
ובסוף, תודה ענקית לדר הופמן על עזרתו לתרגם את כל העברית במערכת. תודה חבר