הבטחנו שינויים, והנה עוד כמה מגיעים!
קודם כל, עשינו קצת סדר לרשימת הפורומים. מקווה שזה יתרום לפורום נוח יותר ויעיל יותר. לכל פורום יש הסבר על יעודו, במקרה שזה עוד לא מובן מהשם שלו.
עוד בשורות טובות, אני רוצה לברך לפורום מנהלים חדשים! ethnofanatik והחקלאי העירוני הצטרפו אלינו לצוות ישראהרב! לאלה שיצאו לקרוא את ההודעות שלהם בפורום, אין ספק שהם אנשים מאוד רציניים ובעלי ידע עמוק בתחום, ואני מחכה בקוצר רוח לראות עוד מתרומותיהם לפורום ולהקילה. חברה, אני מברך אותכם ומאחל לכם כל הצלחה פה!
לפעמים כשיש בשורות טובות, מגיע גם בשורות רעות, ולצערי אני צריך גם להכריז על התפטרותם של Pachanoid ו-RedChili. שניהם הצטרכו למקד בדברים אחרים בחייהם כרגע... אבל למרות שהם כבר לא משתתפים חלק בהנהלת הפורום, אנחנו עוד יכולים לצפות לראות אותם בקהילה שלנו פה בפורום. חברה, שניהם היו פה ממש מההתחלה, וקשה לי להגיד כמה אנחנו מעריכים את כל העבודה הקשות שהם הקדישו לפורום בהמשך שנתיים האלו מאז הקמתו. לא קל להקים קהילה כמעט מכלום, אבל הם עמדו בתפקיד הקשה הזה והשקיעו גם מעמץ וגם אהבה. גם לכם, אני מאחל כל הצלחה בדרכיכם. תודה רבה!!
עם זאת, אנחנו מחפשים כרגע עוד כמה מנהלים חדשים, ובזאת אני פונה לקהילה. הכי חשוב, אנחנו מחפשים אנשים עם אהבה לצמחים! נסיון מלהתמסטל מכל דבר כולל גז מזגנים לא נחשב

אם יש עוד תגובות ודעות במהלך כל השינויים, אפשר לדבר על זה כאן. יוני שמח לכולם