בקרוב...
-

בתגובה ל: www.onlinesmartshop.nl
דווקא HBWR במחיר סביר, היתי מזמין. KRATOM יקר לאלה, פי 3 ממה שאני יודע. גם יש בעיה עם כמויות. הכל בקטן 10 יח', 10גרם... בקיצור אתה צודק - בני זונות, מנאיקים !!!
דווקא HBWR במחיר סביר, היתי מזמין. KRATOM יקר לאלה, פי 3 ממה שאני יודע. גם יש בעיה עם כמויות. הכל בקטן 10 יח', 10גרם... בקיצור אתה צודק - בני זונות, מנאיקים !!!
-
18/08/07
בתגובה ל: בקרוב...
תמונות חדשות...לשתיל הראשון התווסף אחד חדש שהרים את ראשו לפני יומיים.
ENJOY
תמונות חדשות...לשתיל הראשון התווסף אחד חדש שהרים את ראשו לפני יומיים.
ENJOY
יפה מאוד...
בתגובה ל: 18/08/07
תגיד לי איך התנאים שאתה נותן לצמח?
כמו אור ואויר ומירחב לצמח?
כמה זמן אחרי שאתה שותל את הזרע יוצא גיבעול?
תגיד לי איך התנאים שאתה נותן לצמח?
כמו אור ואויר ומירחב לצמח?
כמה זמן אחרי שאתה שותל את הזרע יוצא גיבעול?
-
כן-ן-ן-ן
בתגובה ל: יפה מאוד...
היי!
1. האמת, אני לא מקפיד על התנאים. ללא תאורה, רק אור השמש, אבל לא ישרה. מפחד לשרוף אותו.
2. שעתיים-שלוש לפני שקיה אני מוציא אותו לקבל אמבטיית שמש, לילה בחוץ.
3. בדיוק שבוע.
כמה שהבנתי מאחרים אחלה צמח. לא דורש תנאים מאוחדים: קצת שמש, קצת מיים, קצת דשן וקצת האבה. זה לא גראס ולא קקטוסים עם פטריות. קל לגידול ! תנסה ותהנה.
היי!
1. האמת, אני לא מקפיד על התנאים. ללא תאורה, רק אור השמש, אבל לא ישרה. מפחד לשרוף אותו.
2. שעתיים-שלוש לפני שקיה אני מוציא אותו לקבל אמבטיית שמש, לילה בחוץ.
3. בדיוק שבוע.
כמה שהבנתי מאחרים אחלה צמח. לא דורש תנאים מאוחדים: קצת שמש, קצת מיים, קצת דשן וקצת האבה. זה לא גראס ולא קקטוסים עם פטריות. קל לגידול ! תנסה ותהנה.
-
27/08/09
בתגובה ל: בקרוב...
אז מה חדש ? לצערי צמח שני (צעיר יותר ) נפתר מכוויות שמש. נשארתי עם אחד שגודל טוב מאוד, בקצב. יש לו כבר 4 עלים ורואים כבר עלה חמישי. בנוסף לשמחתי רבה גיליתי וניסיתי שיטת יצור מתקן הידרופוני פשוט ביתי !!! מאוד פשוטי אבל חכם !!! בעתיד אני מתכנן להעביר HBWR לשם. כרגע מתקן בניסוי ראשוני. תוכלו לראות אותו על התמונה עם מלפפון קטן בתוכו.
אז מה חדש ? לצערי צמח שני (צעיר יותר ) נפתר מכוויות שמש. נשארתי עם אחד שגודל טוב מאוד, בקצב. יש לו כבר 4 עלים ורואים כבר עלה חמישי. בנוסף לשמחתי רבה גיליתי וניסיתי שיטת יצור מתקן הידרופוני פשוט ביתי !!! מאוד פשוטי אבל חכם !!! בעתיד אני מתכנן להעביר HBWR לשם. כרגע מתקן בניסוי ראשוני. תוכלו לראות אותו על התמונה עם מלפפון קטן בתוכו.
ממש יפה....אתה גדול בן אדם
בתגובה ל: 27/08/09
אני לא יודע מה קורה אצלי בן אדם הזרע לא נבט לי עדיין
היה לי עשר זרעים אכלתי 9 ואחד שתלתי
פעם אחד 6 ופעם 3
עם ה6 היה חבל על הזמן איזה יופי של דבר כמו LSD רק פחות הזיות
אני לא יודע מה קורה אצלי בן אדם הזרע לא נבט לי עדיין
היה לי עשר זרעים אכלתי 9 ואחד שתלתי
פעם אחד 6 ופעם 3
עם ה6 היה חבל על הזמן איזה יופי של דבר כמו LSD רק פחות הזיות
-
אה אחי
בתגובה ל: 27/08/09
אני ממש ממש מצטער שאני אומר לך...אבל זה נורא נורא דומה למורנינג גלורי..
אני ממש ממש מצטער שאני אומר לך...אבל זה נורא נורא דומה למורנינג גלורי..
-
תודה, man !
בתגובה ל: ממש יפה....אתה גדול בן אדם
אתה חייב לראות מה קורה עם זרע. לאט, בעדינות תגיע עליו ותבדוק מה איתו. באיזה שיטה לקחתה 6 ? לפי מה שכתבתי מעלה או אחרת ? אני באותו זמן ניסיתי קרטום. תה מ15 גרם עלים עדין חלש לאנשים כמונו. לא יזמין אותו יותר, חבל על הכסף. בנתיים הנמנתי תמציץ KAVA. נירא מה הוא שווה
אתה חייב לראות מה קורה עם זרע. לאט, בעדינות תגיע עליו ותבדוק מה איתו. באיזה שיטה לקחתה 6 ? לפי מה שכתבתי מעלה או אחרת ? אני באותו זמן ניסיתי קרטום. תה מ15 גרם עלים עדין חלש לאנשים כמונו. לא יזמין אותו יותר, חבל על הכסף. בנתיים הנמנתי תמציץ KAVA. נירא מה הוא שווה
-
-
אין מצב ! זה רק נירא לך. זה HBWR
בתגובה ל: אה אחי