שאלה אחרונה לגבי הסן פדרו

שקיים פעם ב- http://forums.nrg.co.il/index.php?act=f ... &forum=158
orisal
הודעות: 22
הצטרף: ב' יולי 30, 2007 9:22 pm

שאלה אחרונה לגבי הסן פדרו

שליחה על ידי orisal » ה' אוגוסט 16, 2007 7:31 pm

לאחר שבישלתי 45 דקות סיננתי דרך בד... כמות של 30 ס"מ (300 גרם) קקטוס יצאה לי 255-265 מיליליטר
האם זה בסדר? שאני לא יאכל כאפה ( ....)בלי לדעת קודם...

perryzepam
הודעות: 68
הצטרף: ג' אוגוסט 07, 2007 1:50 pm

אני מת חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שליחה על ידי perryzepam » ה' אוגוסט 16, 2007 8:31 pm

בתגובה ל: שאלה אחרונה לגבי הסן פדרו

אם אתה לא רוצה לאכול כאפה, נסה צמח אחר. זאת כאפה נעימה כזאת אבל טראסט מי.

זה נשמע קצת הרבה 30 ס"מ. תחלק את המרק קקטוסים ל-3, ותשתה כוס אחת במרווחים של שעה..
זה לא כמו קודאין וכאלה שצריך לקחת הכל בבת אחת כי המנות הבאות לא משפיעות...

פריזפם אינקורפורייטד מאחלת לך טיסה נעימה.
אם בא לך להקיא אחרי 30 דקות, אתה לא חייב לעצור את זה, בשלב הזה הרוב כבר נספג.

perryzepam
הודעות: 68
הצטרף: ג' אוגוסט 07, 2007 1:50 pm

אם אתה חייב לעצור את הבחילה

שליחה על ידי perryzepam » ה' אוגוסט 16, 2007 8:43 pm

בתגובה ל: אני מת חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה שעובד מצוין בשבילי לבחילת-קקטוסים זה ג'ינג'ר (זנגוויל).
יש כדורים של זה, אבל שכחתי איך קוראים להם בארץ....אני חושב ש'ינג'ר X אבל תשאל את הרוקח.
אני כבר לא אוהב לעצור אותה, זה לדעתי חלק מהחוויה, אבל מה שאתה בוחר..

שוב, בון וויאז'.

perryzepam
הודעות: 68
הצטרף: ג' אוגוסט 07, 2007 1:50 pm

ובבקשה, הו בבקשה, ספר אחר כך איך היה

שליחה על ידי perryzepam » ה' אוגוסט 16, 2007 8:59 pm

בתגובה ל: אם אתה חייב לעצור את הבחילה

orisal
הודעות: 22
הצטרף: ב' יולי 30, 2007 9:22 pm

בישלתי היכנתי סיננתי ו..

שליחה על ידי orisal » ו' אוגוסט 17, 2007 10:56 am

בתגובה ל: ובבקשה, הו בבקשה, ספר אחר כך איך היה

לא הרגשתי כלום... רק כאב בטן למחרת (היום)

perryzepam
הודעות: 68
הצטרף: ג' אוגוסט 07, 2007 1:50 pm

נורא מוזר! אתה בטוח שזה היה הזן הנכון?

שליחה על ידי perryzepam » ו' אוגוסט 17, 2007 11:10 am

בתגובה ל: בישלתי היכנתי סיננתי ו..

אתה אולי על נוגדי דיכאון חדשניים כלשהם, כי זה יכול באמת להפחית את האפקט..
צרכת אסיד בימים האחרונים לפני זה?

orisal
הודעות: 22
הצטרף: ב' יולי 30, 2007 9:22 pm

אני לא משתמש בנוגדי דיכאון

שליחה על ידי orisal » ו' אוגוסט 17, 2007 2:13 pm

בתגובה ל: נורא מוזר! אתה בטוח שזה היה הזן הנכון?

אסיד לפני חודש

Kaqulja ikox
הודעות: 225
הצטרף: ג' פברואר 21, 2006 4:53 pm

30 סמ ל 3 מנות?

שליחה על ידי Kaqulja ikox » ו' אוגוסט 17, 2007 2:41 pm

בתגובה ל: אני לא משתמש בנוגדי דיכאון

מה אתם צוחקים על עצמכם...?? אתם צריכים לחשוב שבמקרה ונפלתם על קקטוס בהיר מאוד ויחסית נפוח, גדול ועבה מספיק הכמות לבן אדם אחד תהיה 40 סמ מינימום
לבשל 45 דקות מבלי לצמצם זאת הטעות השנייה ולבשל בכלל בלי לדעת איך זו השלישית... חבל על הצמח על החומר ועל הזמן שלך.

orisal
הודעות: 22
הצטרף: ב' יולי 30, 2007 9:22 pm

תגיד מה אתה מתרגש? יאללה הלך לי קקטוס על הזין

שליחה על ידי orisal » ו' אוגוסט 17, 2007 6:32 pm

בתגובה ל: 30 סמ ל 3 מנות?

30 ס"מ לכל מנה! וצימצמתי אחרי שבישלתי כמו בשלב הראשון (עם בד) של הבישול מארוויד ולא המשכתי לשלב היותר מסובך בבישול מישום שפחדתי להרוס ולשרוף את המסקלין

אילן
הודעות: 96
הצטרף: ג' פברואר 21, 2006 12:35 pm

מינון לסן פדרו

שליחה על ידי אילן » ש' אוגוסט 18, 2007 3:10 pm

בתגובה ל: שאלה אחרונה לגבי הסן פדרו

אין מינון ברור מאליו בסן פדרו,עוצמת החומר הפעיל משתנה מצמח לצמח
הפתרון לבעייה זאת הוא למצא צמח אם גדול לבדוק ולהכיר את העוצמה שלו
וכך אפשר בצורה מבוקרת להעלות את המינון,ברור שבפעמים הראשונות
מומלץ להיות באזור של שרותים עד שהגוף מתרגל אליו
בהקשר לזמן הבישול מומלץ לפחות 3 שעות,ניתן להוסיף מים בזמן הבישול
על מנת למנוע ממנו מלהשרף,להשאיר ממש מעט נוזל בסוף,כי טעמו לא בדיוק
טעם העשור,לשתות בשלוק אחד.

שלח תגובה