שאלה אחרונה לגבי הסן פדרו
לאחר שבישלתי 45 דקות סיננתי דרך בד... כמות של 30 ס"מ (300 גרם) קקטוס יצאה לי 255-265 מיליליטר
האם זה בסדר? שאני לא יאכל כאפה ( ....)בלי לדעת קודם...
האם זה בסדר? שאני לא יאכל כאפה ( ....)בלי לדעת קודם...
-
- הודעות:68
- הצטרף:ג' אוגוסט 07, 2007 1:50 pm
אני מת חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
בתגובה ל: שאלה אחרונה לגבי הסן פדרו
אם אתה לא רוצה לאכול כאפה, נסה צמח אחר. זאת כאפה נעימה כזאת אבל טראסט מי.
זה נשמע קצת הרבה 30 ס"מ. תחלק את המרק קקטוסים ל-3, ותשתה כוס אחת במרווחים של שעה..
זה לא כמו קודאין וכאלה שצריך לקחת הכל בבת אחת כי המנות הבאות לא משפיעות...
פריזפם אינקורפורייטד מאחלת לך טיסה נעימה.
אם בא לך להקיא אחרי 30 דקות, אתה לא חייב לעצור את זה, בשלב הזה הרוב כבר נספג.
אם אתה לא רוצה לאכול כאפה, נסה צמח אחר. זאת כאפה נעימה כזאת אבל טראסט מי.
זה נשמע קצת הרבה 30 ס"מ. תחלק את המרק קקטוסים ל-3, ותשתה כוס אחת במרווחים של שעה..
זה לא כמו קודאין וכאלה שצריך לקחת הכל בבת אחת כי המנות הבאות לא משפיעות...
פריזפם אינקורפורייטד מאחלת לך טיסה נעימה.
אם בא לך להקיא אחרי 30 דקות, אתה לא חייב לעצור את זה, בשלב הזה הרוב כבר נספג.
-
- הודעות:68
- הצטרף:ג' אוגוסט 07, 2007 1:50 pm
אם אתה חייב לעצור את הבחילה
בתגובה ל: אני מת חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מה שעובד מצוין בשבילי לבחילת-קקטוסים זה ג'ינג'ר (זנגוויל).
יש כדורים של זה, אבל שכחתי איך קוראים להם בארץ....אני חושב ש'ינג'ר X אבל תשאל את הרוקח.
אני כבר לא אוהב לעצור אותה, זה לדעתי חלק מהחוויה, אבל מה שאתה בוחר..
שוב, בון וויאז'.
מה שעובד מצוין בשבילי לבחילת-קקטוסים זה ג'ינג'ר (זנגוויל).
יש כדורים של זה, אבל שכחתי איך קוראים להם בארץ....אני חושב ש'ינג'ר X אבל תשאל את הרוקח.
אני כבר לא אוהב לעצור אותה, זה לדעתי חלק מהחוויה, אבל מה שאתה בוחר..
שוב, בון וויאז'.
-
- הודעות:68
- הצטרף:ג' אוגוסט 07, 2007 1:50 pm
ובבקשה, הו בבקשה, ספר אחר כך איך היה
בתגובה ל: אם אתה חייב לעצור את הבחילה
בישלתי היכנתי סיננתי ו..
בתגובה ל: ובבקשה, הו בבקשה, ספר אחר כך איך היה
לא הרגשתי כלום... רק כאב בטן למחרת (היום)
לא הרגשתי כלום... רק כאב בטן למחרת (היום)
-
- הודעות:68
- הצטרף:ג' אוגוסט 07, 2007 1:50 pm
נורא מוזר! אתה בטוח שזה היה הזן הנכון?
בתגובה ל: בישלתי היכנתי סיננתי ו..
אתה אולי על נוגדי דיכאון חדשניים כלשהם, כי זה יכול באמת להפחית את האפקט..
צרכת אסיד בימים האחרונים לפני זה?
אתה אולי על נוגדי דיכאון חדשניים כלשהם, כי זה יכול באמת להפחית את האפקט..
צרכת אסיד בימים האחרונים לפני זה?
אני לא משתמש בנוגדי דיכאון
בתגובה ל: נורא מוזר! אתה בטוח שזה היה הזן הנכון?
אסיד לפני חודש
אסיד לפני חודש
-
- הודעות:225
- הצטרף:ג' פברואר 21, 2006 4:53 pm
30 סמ ל 3 מנות?
בתגובה ל: אני לא משתמש בנוגדי דיכאון
מה אתם צוחקים על עצמכם...?? אתם צריכים לחשוב שבמקרה ונפלתם על קקטוס בהיר מאוד ויחסית נפוח, גדול ועבה מספיק הכמות לבן אדם אחד תהיה 40 סמ מינימום
לבשל 45 דקות מבלי לצמצם זאת הטעות השנייה ולבשל בכלל בלי לדעת איך זו השלישית... חבל על הצמח על החומר ועל הזמן שלך.
מה אתם צוחקים על עצמכם...?? אתם צריכים לחשוב שבמקרה ונפלתם על קקטוס בהיר מאוד ויחסית נפוח, גדול ועבה מספיק הכמות לבן אדם אחד תהיה 40 סמ מינימום
לבשל 45 דקות מבלי לצמצם זאת הטעות השנייה ולבשל בכלל בלי לדעת איך זו השלישית... חבל על הצמח על החומר ועל הזמן שלך.
תגיד מה אתה מתרגש? יאללה הלך לי קקטוס על הזין
בתגובה ל: 30 סמ ל 3 מנות?
30 ס"מ לכל מנה! וצימצמתי אחרי שבישלתי כמו בשלב הראשון (עם בד) של הבישול מארוויד ולא המשכתי לשלב היותר מסובך בבישול מישום שפחדתי להרוס ולשרוף את המסקלין
30 ס"מ לכל מנה! וצימצמתי אחרי שבישלתי כמו בשלב הראשון (עם בד) של הבישול מארוויד ולא המשכתי לשלב היותר מסובך בבישול מישום שפחדתי להרוס ולשרוף את המסקלין
מינון לסן פדרו
בתגובה ל: שאלה אחרונה לגבי הסן פדרו
אין מינון ברור מאליו בסן פדרו,עוצמת החומר הפעיל משתנה מצמח לצמח
הפתרון לבעייה זאת הוא למצא צמח אם גדול לבדוק ולהכיר את העוצמה שלו
וכך אפשר בצורה מבוקרת להעלות את המינון,ברור שבפעמים הראשונות
מומלץ להיות באזור של שרותים עד שהגוף מתרגל אליו
בהקשר לזמן הבישול מומלץ לפחות 3 שעות,ניתן להוסיף מים בזמן הבישול
על מנת למנוע ממנו מלהשרף,להשאיר ממש מעט נוזל בסוף,כי טעמו לא בדיוק
טעם העשור,לשתות בשלוק אחד.
אין מינון ברור מאליו בסן פדרו,עוצמת החומר הפעיל משתנה מצמח לצמח
הפתרון לבעייה זאת הוא למצא צמח אם גדול לבדוק ולהכיר את העוצמה שלו
וכך אפשר בצורה מבוקרת להעלות את המינון,ברור שבפעמים הראשונות
מומלץ להיות באזור של שרותים עד שהגוף מתרגל אליו
בהקשר לזמן הבישול מומלץ לפחות 3 שעות,ניתן להוסיף מים בזמן הבישול
על מנת למנוע ממנו מלהשרף,להשאיר ממש מעט נוזל בסוף,כי טעמו לא בדיוק
טעם העשור,לשתות בשלוק אחד.